Wed, 06 Nov | Hemingway's Bar & Cafe (Jyväskylä)

JES Afterwork: Ville Karjalainen

Ville Karjalainen, joka auttaa Paytrailillä verkkokauppiaita maksamisen ratkaisujen parissa, toimii verkkokauppa-yrittäjänä ja on kaveriporukan voimin perustanut kellobrändin nimeltä Rohje.
Rekisteröityminen on suljettu
JES Afterwork: Ville Karjalainen

Time & Location

06 Nov 2019, 18:00 – 20:00
Hemingway's Bar & Cafe (Jyväskylä), Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä, Finland

About the Event

Taas on aika saapua pakoilemaan alkavan talven pimeitä ja kylmiä iltoja Hemingway’sin tunnelmalliseen ympäristöön. Kirsikkana kakun päällä saamme vieraaksemme yrittäjän, joka on vuonna 2016 ollut vastuussa JES:n tapahtumien järjestämisestä!

Kyseessä on Ville Karjalainen, joka auttaa Paytrailillä verkkokauppiaita maksamisen ratkaisujen parissa, toimii verkkokauppa-yrittäjänä ja on kaveriporukan voimin perustanut kellobrändin nimeltä Rohje. Hän saapuu kertomaan siitä, kuinka tärkeää on kasata hyvä tiimin liikeidean taakse, miten Rohje-brändi on muodostunut ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Rohje-brändin tarina alkoi aikoinaan neljän ystävän yhteisestä matkasta Sveitsin vuoristossa vuonna 2015, jolloin kellomerkki oli vasta kaukainen unelma. Kyseisen unelman toteuttamiseksi vaadittiin vielä muutama reissu lisää, jonka jälkeen vuonna 2017 ystävykset rohkenivat edetä suunnitelmansa kanssa. Sana Rohje viittaakin suomen kielen sanaan rohjeta, eli uskaltaa tehdä ja tarttua tilaisuuteen.

Tervetuloa keskiviikkona 6.11. klo 18.15 alkaen tapaamaan Villeä ja kuulemaan hänen yrittäjätarinaansa. Kuten afterworkeilla kuuluukin, tunnelma on rento, epävirallinen ja keskustelun lomassa voi halutessaan nauttia virvokkeita.

➡️Klikkaa osallistu-nappia ja olet tervetullut Afterworkiin! Tapahtumamme ovat aina ilmaisia ja avoimia kaikille opiskelijoille ainejärjestöä katsomatta.

➡️Jäikö kysyttävää tapahtumasta tai JES ry:sta? Laita meille viestiä Messengerissä!

➡️Jos JES ry on vielä sinulle tuntematon järjestö, tutustu toimintaamme klikkaamalla itsesi meidän sivuille www.jkles.fi tai seuraa Facebookissa Jyväskylä Entrepreneurship Society ja Instagramissa @jyvaskyla_es

Share This Event