Mon, 03 Feb | Piippukatu 11

JES Workshop: Esiintymistaidot by Niina Sainius

Vuoden ensimmäisessä JES Workshopissa päästään hiomaan omia esiintymistaitoja ammattilaisen opastuksella kun pitkän linjan esiintymisvalmentaja Niina Sainius saapuu vieraaksemme!
Rekisteröityminen on suljettu
JES Workshop: Esiintymistaidot by Niina Sainius

Time & Location

03 Feb 2020, 17:00 – 20:00
Piippukatu 11, Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä, Finland

About the Event

Viekö kissa kielen aina esiintymistilanteissa tai vaatiiko lavakarismasi vielä hieman hiomista? Jos haluat olla esiintyessäsi vaikuttava ja oppia viestimään asiasi selkeästi ja inspiroivasti oman puheenvuoron tullen, tämä tapahtuma on juuri sinua varten!

Vuoden ensimmäisessä JES Workshopissa päästään hiomaan omia esiintymistaitoja ammattilaisen opastuksella kun pitkän linjan esiintymisvalmentaja Niina Sainius saapuu vieraaksemme Yritystehtaalle 3.2. klo 17:30 (ovet auki klo 17). Workshop sopii kaikille niille, jotka haluavat saada vakuuttavan ja vapautuneen esiintymisen perusopit haltuun. Sainiuksen kanssa pääset perehtymään kokonaisvaltaisesti taidokkaan esiintymisen saloihin erilaisissa vaikuttamistilanteissa niin suullisen esityksen valmistamisen kuin kehonkielen kautta. Workshopissa pääset oppimaan muun muassa sanattoman viestinnän tehokeinoista ja siitä miten esiintymisjännitys voidaan muuttaa positiiviseksi voimavaraksi.

Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautumislomakkeen löydät alla olevasta linkistä!

https://docs.google.com/a/jkles.fi/forms/d/1JWb2NQf3Wq37aXebkgUP_7dx-y2Zxtp-oY0D0IpprvY/edit?usp=drive_web

MITÄ: JES Workshop: esiintymistaidot by Niina Sainius MISSÄ: Yritystehtaalla (Innova 1, Piippukatu 11) MILLOIN: Maanantaina 3.2.2020 klo 17:30, ovet auki klo 17 MITÄ MAKSAA? Ei mitään - tapahtumamme ovat aina ilmaisia. KENELLE? Kaikille esiintymistaitojen kehittämisestä kiinnostuneille opiskelijoille ainejärjestöä katsomatta: sinun ei siis tarvitse olla JESin jäsen.

Jäikö kysyttävää tapahtumasta tai JES ry:stä? Laita meille viestiä Messengerissä!

Jos JES ry on vielä sinulle tuntematon järjestö, tutustu toimintaamme klikkaamalla itsesi meidän sivuille www.jkles.fi tai seuraa Facebookissa Jyväskylä Entrepreneurship Society ja Instagramissa @jyvaskyla_es 

Share This Event