YHTEISTYÖ

Teemme yhteistyötä kaupungin, oppilaitosten, organisaatioiden, muiden Entrepreneurship Society -järjestöjen sekä yritysten kanssa. 

Yhteisössämme on yli 800 jäsentä, ja kokoamme tapahtumiimme eri alojen opiskelijoita, inspiroivia puhujia sekä edustajia Suomen yrittäjyysekosysteemista. 

Yhteistyökumppaninamme sinulla on mahdollisuus saada näkyvyyttä ja kasvattaa verkostoa Jyväskylän yrittäjähenkisten opiskelijoiden ja toimijoiden keskuudessa.

jkles-background-8.jpg
jkles-background-4.jpg

LIITY POSTITUSLISTALLE

Jyväskylä Entrepreneurship Societyn uutiskirjeen tilaamalla saat ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Pääset lisäämään organisaatiosi postituslistalle alla olevasta lomakkeesta. 

 
 

YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Jyväskylä Entrepreneurship Societyn kanssa? Toiminnassamme on mukana suuri joukko yrittäjyydestä kiinnostuneita opiskelijoita ja sidosryhmiä. Tahdomme edistää uusien yritysten syntymistä ja jo olemassa olevien yritysten kehittymistä.


JES ry järjestää lukuisia tapahtumia ympäri vuotta, ja toteutamme niitä mielellämme myös yhteistyössä. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhumaan tapahtumaamme, tai muunlaisesta näkyvyydestä tapahtumiemme aikana, otathan yhteyttä niin voimme keskustellaan lisää!

Mikäli olet kiinnostunut tapahtumayhteistyöstä, olethan yhteydessä tapahtumavastaavaamme. Muut kysymykset ja tiedustelut yhteistyöasioista voi osoittaa sidosryhmävastaavallemme.

Yhteystiedot

Tapahtumavastaavat

Jenni Först

jenni@jkles.fi

+358 40 039 5019

Heini Vettenranta

heini@jkles.fi

+358 40 053 3446

Sidosryhmävastaava

Otso Korhonen

otso@jkles.fi

+358 50 401 7844